Naughty Dog’un Intergalactic: The Heretic Prophet sonrasındaki yeni projesinin bir Uncharted oyunu olabileceği iddia edildi. MP1st’nin aktardığı rapora göre stüdyo, yeni bir Uncharted oyunu geliştiriyor ve projeyi Uncharted: The Lost Legacy yönetmeni Shaun Escayg yönetiyor.
Naughty Dog’un Intergalactic Sonrası Oyunu Uncharted Olabilir

İddiaya göre yeni oyunda Nathan Drake de yer alacak, ancak karakter artık baş kahraman olmayacak. Drake’in ana karakter, yardımcı karakter veya kısa bir görünümle oyunda bulunup bulunmayacağı ise henüz net değil. Raporda projenin herhangi bir yeniden yapım olmadığı ve tamamen yeni bir Uncharted oyunu olduğu özellikle belirtiliyor. Naughty Dog’un geçmişte ilk Uncharted oyununun yeniden yapımı fikrini değerlendirdiği, ancak söz konusu projenin bununla ilgisinin bulunmadığı ifade ediliyor.
Ayrıca rapora göre Naughty Dog, Intergalactic’in ardından Uncharted üzerinde çalışacak, sonrasında ise The Last of Us Part III gelecek. Ancak bu bilgiler henüz resmi olarak doğrulanmış değil.
Serinin son oyunu The Lost Legacy 2017’de çıkmıştı. Dolayısıyla iddialardaki yeni oyun gerçekten geliştirme aşamasındaysa, çıkış yaptığında Uncharted serisinin son büyük yapımından 10 yıldan fazla süre geçmiş olacak. Oyunun PS6 için geliştirileceği de tahmin ediliyor.



















































